Garantie Supafil

Gegarandeerde kwaliteit
Met 30 jaar productervaring en de hoogste isolatiewaarde op gebied van minerale wol met betrekking tot na-isolatie, is Supafil gegarandeerd de beste na-isolatie oplossing. 

Gegarandeerde goed voor het milieu
Supafil is een isolatiemateriaal zonder toegevoegde chemicaliën, vervaardigd uit 70% gerecycled glas. Het product wordt geleverd in een gecomprimeerde verpakking en wordt vrijwel zonder verspilling verwerkt. 

Gegarandeerde, constante prestatie
Supafil heeft een gedeclareerde lambda waarde van maar liefst 0,034 W/m.K. Daarnaast blijft de isolatie op niveau en zal niet inzakken. Na tientallen jaren is de prestatie van Supafil gelijk aan een recent geïsoleerde spouwmuur. 

Gegarandeerd waterafstotend
Supafil is waterafstotend. Bij regen zal alleen de buitenmuur nat worden, het vocht zal niet door de isolatielaag binnendringen naar de binnenmuur. De muur kan blijven ´ademen´, omdat de isolatielaag wel waterdamp doorlaat van binnen naar buiten. Tevens vormt Supafil geen voedingsbodem voor schimmels of bacteriën.

 

Gegarandeerde uitstekende binnenluchtkwaliteit
Knauf Insulation Supafil heeft aan de hoogste eisen voldaan van de Indoor Air Comfort Gold Standard van Eurofins en is daarom erkend als een uitstekend materiaal volgens de binnenluchtkwaliteitregels voor de uitstoot van VOS (Vluchtige Organische Stoffen). 

Gegarandeerd gecertificeerd
Supafil is volgens diverse keurmerken gecertificeerd, wat de productprestatie garandeert. In een juiste toepassing en goed verwerkt, hebben gecertificeerde isolatiematerialen een onderhoudsvrije gebruiksduur van tientallen jaren.