Installatie bij u thuis

Het na-isoleren met Supafil inblaaswol is vakwerk, dat enkel uitgevoerd dient te worden door Supafil Erkend Installateurs. Deze ATG gecertificeerde installateurs worden door Knauf Insulation opgeleid tot specialisten. Vind eenvoudig de Supafil installateur bij u in de buurt door uw postcode in te voeren in de tool op deze pagina.

Kwaliteit is voor Knauf Insulation van groot belang. Om u extra garantie en expertise te kunnen bieden, zijn er Diamond en Gold installateurs. Deze betrouwbare partners beschikken over meerdere inblaasteams met meer flexibiliteit en zitten ook bij u in de buurt.

Bovendien legt Knauf Insulation de lat hoger wat kwalitatieve uitvoering en expertise betreft voor de Diamond en Gold Partners. Knauf Insulation voert bijkomende controles uit bij deze partners om de kwaliteit te garanderen. Een belangrijk voordeel voor u als klant is dat de Diamond en Gold partners u, dankzij hun engagement naar kwalitatieve uitvoering en klantentevredenheid, respectievelijk 25 en 15 jaar garantie op de uitvoering van de werken kunnen bieden. Daarnaast garandeert Knauf Insulation u 10 jaar productgarantie.

 

  • Lees meer over deze excellente bedrijven: