Système pour toit vert Urbanscape Knauf Insulation
Helpen wij Duurzaam Bouwen bij Knauf Insulation

Ontdek hoe we met onze isolatie in gebouwen de basis leggen voor de toekomst.

Onze doelstellingen en commitment

Bij Knauf Insulation hebben we onszelf 2025 doelstellingen gegeven om bij te dragen aan milieuvriendelijke en duurzame gebouwen.  We zijn al begonnen met bouwen aan een mooiere, betere en duurzamere toekomst... maar er valt nog een boel werk te verzetten. 

Dakisolatie met Knauf Insulation

Commitment

We blijven innoveren en nieuwe milieu-vriendelijke oplossingen ontwikkelen.

Doelstelling voor 2025

In 2025 hebben we eco-design volledig geïntegreerd in ons Innovatie Programma. De eco-design tool is gebaseerd op een multi-criteria assessment, waarbij de resultaten worden weergegeven in eenvoudige termen zodat ze ook door niet-experts begrepen worden.

Isolation maison individuelle neuve

Commitment

We blijven lobbyen voor veiligere, efficiëntere en duurzamere gebouwen die toekomstbestendig zijn - ook bij onze eigen gebouwen.

DoelstellingEN voor 2025

We blijven lobby voeren om energy efficiency en brandveiligheid van gebouwen op de top van de agenda te krijgen bij overheden. Bouwend op het succes van ons nieuwe bedrijf Knauf Energy Solutions werken we eraan om real performance centraal te krijgen in nieuwe standaarden.

We zorgen ervoor dat alle nieuwe gebouwen van Knauf Insulation en ook alle renovaties van onze gebouwen voldoen aan de duurzaamheidsrichtlijnen van onze veeleisende interne specificaties.

Découvrez comment nous faisons passer notre peuple en premier

En savoir plus !

 

Découvrez comment nous allons atteindre le zéro carbone

En savoir plus !

  

Découvrez comment nous offrons une économie circulaire

En savoir plus !