CAPACITEITS- EN KWALITEITSTOENAME GLASWOL FABRIEK IN VISÉ

Door Anonymous op 02 oktober 2012

Knauf Insulation heeft de capaciteit van de fabriek in Visé vergroot die nu de grootste, geavanceerde glaswolfabriek van Europa.

Sinds de introductie van ECOSE® Technology, is de vraag naar onze glaswol producten in Europa toegenomen. Om te anticiperen op de toenemende vraag en de ontwikkelingen van onze producten, heeft Knauf Insulation de capaciteit van de fabriek in Visé vergroot. De fabriek is nu de grootste, geavanceerde glaswolfabriek van Europa, met een jaarlijkse capaciteit van 120.000 ton. 

De fabriek is ingericht om duurzamere glaswol producten te produceren. ECOSE Technology zorgt ervoor dat de glaswol vriendelijker voor het milieu en vriendelijker te verwerken is. Met de optimalisatie wordt tevens de energie consumptie en CO2 emissies van de fabriek maximaal gereduceerd. Het gebruik van gerecycled glas is toegenomen tot 80% en het afval wordt tot een minimum beperkt.

De vernieuwde productielijn stelt Knauf Insulation in staat; tot meer flexibiliteit, dikkere producten met een grotere dichtheid, een hoger service niveau en een verbetering op gebied van duurzaamheid.