Knauf Insulation Supafil ontvangt Blauwe Engel milieucertificaat

Door itradmin op 23 mei 2013

Knauf Insulation Supafil werd al eerder erkend met certificaten zoals Eurofins, IKOB-BKB en ATG en is nu ook onderscheiden met het Blauwe Engel certificaat.

Knauf Insulation Supafil ontvangt Blauwe Engel milieucertificaat     

Knauf Insulation Supafil werd al eerder erkend met certificaten zoals Eurofins, IKOB-BKB en ATG en is nu ook onderscheiden met het Blauwe Engel certificaat.

Dit Duitse keurmerk wordt toegekend aan producten die worden vervaardigd met milieuvriendelijke stoffen en materialen.

Het Blauwe Engel logo, het oudste en bekendste ecolabel ter wereld, dat in 1978 werd gelanceerd, is de benchmark geworden voor ecologisch verantwoorde producten en diensten. Het certificaat wordt gegeven aan producten en diensten die een aanmerkelijke toegevoegde waarde hebben ten aanzien van het milieu, toepasbaarheid, gezondheid en bedrijfsveiligheid.

De erkenning van het Blauwe Engel certificaat ondersteunt de verantwoordelijkheid die Knauf Insulation neemt op het gebied van gezondheid, milieu en bij het ontwikkelen en innoveren van producten.

Supafil : de ideale duurzame oplossing voor spouw renovatie

Het product Supafil van Knauf Insulation is een van de eerste innovatie op gebied van na-isolatie met minerale wol sinds 30 jaar in Nederland. De duurzame, waterafstotende witte wol behaalt de hoogste (constante) isolatiewaarde op gebied van minerale wol, met betrekking tot na-isolatie van spouwmuren. De hoogwaardige thermische eigenschappen in combinatie met het behoud van het uiterlijk van de woning of het gebouw waarin het wordt toegepast, maakt Supafil uitermate geschikt voor uitstekende thermische na-isolatie. 

Supafil, inblaaswol

Over Knauf Insulation

Knauf Insulation is een van ’s werelds meest gerespecteerde namen op gebied van isolatie en biedt een breed assortiment isolatie oplossingen die inspelen op de groeiende vraag naar energie-efficiëntie, brandveiligheid en akoestische prestaties in nieuwe en bestaande woningen, in utiliteits- en industriële bouw. Samen met haar partners in de bouwsector, de academische wereld en overheidsinstellingen, stelt Knauf Insulation alles in het werk om de bestaande verschillen tussen de ontworpen energieprestaties van gebouwen en hun reële prestaties te overbruggen.

Knauf Insulation is in meer dan 35 landen actief, met 30 productielocaties en ruim 5.000 medewerkers wereldwijd, waar glaswol, steenwol, houtwol, EPS-geëxtrudeerd polystyreen en XPS-geëxpandeerd polystyreen, wordt geproduceerd. Dankzij dit complete en veelzijdige assortiment, krijgt u altijd een onafhankelijk advies met de beste oplossing voor elke toepassing. Knauf Insulation maakt deel uit van de Duitse familieonderneming Knauf Group.