Specialisten opgeleid tot Supafil Erkend Installateur

Door itradmin op 20 november 2012

Knauf Insulation werkt nauw samen met gespecialiseerde na-isolatie bedrijven en voorziet in een geaccrediteerde opleiding om op te leiden tot specialisten.

Knauf Insulation werkt nauw samen met gespecialiseerde en erkende na-isolatie bedrijven en voorziet in een geaccrediteerde opleiding om verwerkers op te leiden tot specialisten. Onlangs hebben we wederom een groep specialisten mogen feliciteren met het behalen van hun opleidingscertificaat. Dit certificaat is onderdeel van het traject voor het behalen van een ATG.

Sinds de start van het Trainingscentrum in Vise, in mei 2012, zijn ruim 130 Belgische installateurs opgeleid. Het doel van de opleiding is om zowel theoretische, als praktische achtergrond te verstrekken aan verwerkers die gaan werken met Supafil inblaaswol. Tijdens deze uitgebreide training zijn alle essentiële aspecten aan bod gekomen voor een optimale verwerking van Supafil, onder meer; het product, de materialen, inspectie, boortechnieken en -patronen, testmethodes en het werken met de inblaasmachine.

Het volgen van deze opleiding bij Knauf Insulation leidt tot de erkenning en certificatie van de installateur in het kader van ATG voor na-isolatie van spouwmuren. ATG erkende verwerkers zullen een gegarandeerde kwaliteit kunnen leveren, aangezien ze getraind zijn door Knauf Insulation en tijdens het werk gemonitord worden door BCCA inspecteurs.  

Bekijk de Supafil website